vitaminX
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

 

Hos VitaminX betaler du kun 49 kroner i fast fraktkostnad, og alle pakker sendes sporbar og forsikret.

Forsendelse: Når betalingen er gjennomført vil en bekreftelse sendes til oss og vi vil kontrollere bestillingen. Dersom det skulle være avvik/feil i bestillingen vil vi ta kontakt omgående. 

VitaminX bruker Bring som leverandør av logistikktjenester, og det er Posten/Post i butikk som står for utleveringen av pakken til deg.

Vi pakker så varene og setter på transportetikett. Så snart vi har sendt pakken vil du få en bekreftelse med sporingsnummer slik at du kan følge sendingen.

 

Når pakken er kommer frem til det utleveringsstedet du valgte vil du motta en SMS fra Posten med bekreftelse på mottak, informasjon om hentested og hentekode. Husk legitimasjon når du skal hente pakken. 

Det er viktig at du kontrollerer innholdet i pakken, og at det stemmer med det du bestilte og pakkseddel. Ta kontakt med oss dersom det skulle være avvik/skader på sendingen. 

Du finner vår kontaktinformasjon ved å trykke her. 

Retur: Dersom det er skader eller mangler på sendingen vil vi omgående sende deg nye varer, eller refundere kjøpesummen. Dette gjelder også dersom en vare skulle avvike fra det som er lovet mellom vitaminX og deg, eller beskrivelsen av varen som vitaminX har gitt er feil eller mangelfull. Ta kontakt med oss dersom dette skulle oppstå.

Angrerett: Kosttilskudd klassifiseres som mat og omfattes ikke av angrerett. Dersom du har bestilt feil produkt eller på annen måte angrer på ditt kjøp, ta kontakt med oss. 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke